Στην ασφάλιση,
αξίζετε περισσότερα

British Providence: Η αξιόπιστη επιλογή για ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες

Η British Providence ιδρύθηκε το 1997 και αποτελεί τον ασφαλιστικό βραχίονα του ομίλου Inchcape, αποκλειστικού εισαγωγέα της TOYOTA στην Ελλάδα. Είναι από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στην Ελλάδα, με ένα ευρύ πανελλαδικό δίκτυο πιστοποιημένων συνεργατών που παρέχουν πρωτοποριακά, ευέλικτα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προγράμματα και υπηρεσίες.

Ο επαγγελματισμός, η μακροχρόνια εμπειρία και γνώση μας, η συνεργασία μας με τις πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς και η εξειδίκευση των στελεχών μας, εγγυώνται την εγκυρότητα και αποτελεσματικότητα των ασφαλιστικών προτάσεων και λύσεών μας. Περισσότεροι από 55.000 πελάτες απολαμβάνουν την μοναδική 360ο  εξυπηρέτηση και τη φροντίδα της British Providence. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η αποκλειστική σειρά προϊόντων για το δίκτυο συνεργατών της με την επωνυμία “ΤΟΥΟΤΑ Insurance”.  Γίνετε κι εσείς ένας από αυτούς!

Η British Providence, βλέποντας την ασφάλιση σαν ολότητα, φροντίζει οι πελάτες της να είναι καλυμμένοι από οποιοδήποτε κίνδυνο. Σε συνεργασία με αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικά προγράμματα ασφάλισης κατοικίας, σκάφους, νοσοκομειακής περίθαλψης καθώς και αστικής ευθύνης επαγγελματία, με βάση τις αξίες που διέπουν την κουλτούρα της.

Στοχεύουμε να μετατρέπουμε τη δυσάρεστη εμπειρία της επέλευσης ενός κινδύνου σε μία ευκαιρία  ανταπόδοσης της εμπιστοσύνη των πελατών μας πετυχαίνοντας το βέλτιστο για αυτούς αποτέλεσμα.

British Providence – Η 1η  επιλογή για την ασφάλισή σας

Όραμα & Αξίες

Το όραμα μας

Οι πελάτες να μας εμπιστεύονται ως 1η  επιλογή για την ασφάλισή τους.

 • Να παρέχουμε «Άριστη Εξυπηρέτηση» και να καλύπτουμε πλήρως τις ασφαλιστικές τους ανάγκες
 • Να αξιοποιούμε τη τεχνογνωσία μας για παροχή σύγχρονων και ποιοτικών ασφαλίσεων που μας καθιστούν πρότυπο στον κλάδο
 • Να αποτελούμε σταθερό και αξιόπιστο συνεργάτη όλων όσοι μας εμπιστεύονται

Οι αξίες μας

Η συνεχής και βιώσιμη ανάπτυξη της British Providence βασίζεται κι εστιάζει σε μια σειρά αρχών, στις οποίες παραμένουμε πάντα πιστοί:

 • Εστίαση στους πελάτες μας, προσφέροντας υπηρεσίες βασισμένες στις ανάγκες και τις ανησυχίες τους
 • Επαγγελματική προσέγγιση και ποιότητα ασφαλιστικών προγραμμάτων
 • Καινοτομία και διαρκής εξέλιξη προϊόντων και υπηρεσιών
 • Σεβασμός στους πελάτες και τους συνεργάτες μας
 • Έγκυρες και αξιόπιστες ασφαλιστικές υπηρεσίες
 • Συνέπεια και διαφάνεια στις συναλλαγές μας
 • Χρήση νέων τεχνολογιών
 • Κοινωνική ευθύνη, προστασία του περιβάλλοντος

Οι άνθρωποί μας

Το βασικό στοιχείο διαφοροποίησής μας είναι οι άνθρωποί μας, είτε πρόκειται για τα στελέχη της εταιρείας είτε τους συνεργάτες μας. Βασικός μας άξονας είναι η διαφάνεια  και η ακεραιότητα. Για αυτό το λόγο άλλωστε επιλέγουμε με αξιοκρατικά κριτήρια, βάσει των επιτευγμάτων και των ικανοτήτων τους, τα καλύτερα στελέχη του κλάδου.

Ταυτόχρονα, επιλέγουμε αξιόπιστους και καταρτισμένους συνεργάτες της ασφαλιστικής αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, τους οποίους υποστηρίζουμε συνεχώς. Προάγουμε τη συνεργασία και  την ομαδικότητα, η οποία αποτελεί το κλειδί για την αποτελεσματική και εξατομικευμένη φροντίδα που απολαμβάνουν οι πελάτες μας.

British Providence, μέλος του ομίλου Inchcape

Ο Όμιλος Inchcape, με έδρα το Λονδίνο, έχει πάνω από 170 χρόνια παρουσία στον τομέα του εμπορίου. Είναι εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Απασχολεί περισσότερους από 17.000 υπαλλήλους και δραστηριοποιείται διεθνώς σε 32 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας, στον τομέα του αυτοκινήτου, παρέχοντας υπηρεσίες όπως εισαγωγή και διανομή, λιανική πώληση, εκμισθώσεις, χρηματοδοτήσεις και ασφάλειες αυτοκινήτων.

Στην Ελλάδα εμφανίστηκε με την ίδρυση της TOYOTA Ελλάς το 1987. Έκτοτε, η πορεία του ομίλου διαγράφεται με εξαιρετική επιτυχία, εισάγοντας καινοτομίες που του χαρίζουν ηγετική θέση διεθνώς αλλά και στον ελληνικό χώρο επί πολλά συναπτά έτη.

Με γνώμονα τις ανάγκες και την εξυπηρέτηση των πελατών και βασικό μέλημα τη διαρκή αναζήτηση καλύτερων και αποτελεσματικότερων λύσεων και υπηρεσιών, ο Όμιλος Inchcape plc. δημιουργεί ένα ισχυρό δίκτυο προσφερόμενων προϊόντων και υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των εξής θυγατρικών εταιρειών:

 • Toyota Ελλάς – Εισαγωγή και εμπόριο αυτοκινήτων
 • Πόλις Inchcape – Λιανική πώληση αυτοκινήτων
 • British Providence – Ασφαλιστικές Υπηρεσίες
 • Incredit – Χρηματοδοτήσεις

Δείτε τα Ασφαλιστικά Προγράμματα